Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumdenhaag.nl


  Mediums in Den Haag geven nu advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live mediums uit Den Haag
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumdenhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Lieve Exena, wat ben je ongelooflijk liefdevol, scherp, coachend, warm, consistent in wat je zegt. Ik bel je al zo lang en iedere keer weer weet je me te verbazen. Daarnaast geef je me duidelijke tips en inzichten. Ik voel me herboren na ons gesprek. Ik kom dichter bij mijn gevoel en mijn waarheid. Je voelt zo zuiver en oprecht. Ik ben blij dat er mensen zijn zoals jij. Het gaat je goed lieverd en ik bel je weer in de zomer en tot die tijd ga ik genieten, intens leven en mijn innerlijke kompas volgen. Dikke knuffel en veel liefs Lila.




Ervaring van Lila met medium Exena   Ervaring van Lila met medium Exena   Ervaring van Lila geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Alles komt uit lieve Donna,

Je bent fantastisch en eerlijk.




Ervaring van s met medium Donna   Ervaring van s met medium Donna   Ervaring van s geplaatst op 21 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Lieve Donna, ik heb de baan zoals je had gezegd.
Heel sterk. Dank u wel. Liefs, S.




Ervaring van S met medium Donna   Ervaring van S met medium Donna   Ervaring van S geplaatst op 3 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Wat een mooi consult. Echt een aanrader. Ik ben je ontzettend dankbaar . Veel succes . Liefs Lila .




Ervaring van Lila met medium Vitta   Ervaring van Lila met medium Vitta   Ervaring van Lila geplaatst op 19 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Beste Cassandra, ik heb u gisteren gesproken. Helaas waren mijn credits op en viel u weg. U gaf zonder te twijfelen, antwoord op mijn vragen.U bent super aangenaam om mee te spreken en u praat mensen niet naar de mond. Ik hoop echt dat alles gaat lopen zoals u zegt. Zodra het is uitgekomen, krijgt u van mij de 5e ster.
Groetjesss.




Ervaring van Anoniem met medium Cassandra   Ervaring van Anoniem met medium Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette, de manier waarop u de informatie brengt, is heel rustgevend. U geeft aan dat ik geduldig moet zijn ( niet mijn sterkste kant). Ik hoop dat de vriendschap die er zal ontstaan, net zo waardevol voor hem zal zijn. Ik bel u zodra ik nieuws heb, of het even stijf sta van de zenuwen.

Dikke knuffel,
Monique.




Ervaring van Monique met medium Odette   Ervaring van Monique met medium Odette   Ervaring van Monique geplaatst op 1 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Beste Chantal, tijdens ons eerste gesprek gaf u aan dat u A weer online zag verschijnen, dat is inderdaad gebeurd nadat ik hem gebeld had. U had helemaal gelijk. Ik kwam er helaas veel later achter. Kan het gevoel niet loslaten dat hij naar mij opzoek was, helaas had ik mijn account niet meer. Die heb ik nu wel weer in orde gemaakt. Ik weet niet als hij nog online zal verschijnen. Ik hou u op de hoogte.




Ervaring van R. met medium Chantal   Ervaring van R. met medium Chantal   Ervaring van R. geplaatst op 27 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Beste Cassandra, ik had niet verwacht dat u zoveel te zien zou krijgen. Na eerdere ervaringen te hebben gelezen, besloot ik u te bellen. U stelde mij niet teleur. Toen u zonder een naam te vragen vertelde dat u zag dat de persoon een zelfstandige is, wist ik dat ik de rest ook kon geloven. Helaas moet ik nog op de uitkomsten wachten van hetgeen u verteld heeft. Ik hoop dat het ook zo zal lopen ondanks er zoveel tijd verstreken is. Ik hou u op de hoogte. Groetjes.




Ervaring van Anoniem met medium Cassandra   Ervaring van Anoniem met medium Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Beste Niamh, 5 sterren zijn niet voldoende om aan te geven hoe goed u bent. U voelt alles feilloos aan, met niks meer dan een naam en de energie van de persoon die u aan de lijn heeft. Ik had u de eerste keer per toeval aan de lijn, misschien was het wel meer dan toeval haha. Ik hoop u binnenkort te kunnen vertellen dat alles precies gelopen is zoals u zei. U bent echt een aanrader voor een ieder die met vragen en/of twijfels zit. Dikke knuffel.




Ervaring van De spirituele dame met medium Niamh   Ervaring van De spirituele dame met medium Niamh   Ervaring van De spirituele dame geplaatst op 28 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Beste Niamh, ik belde u een paar dagen geleden voor het eerst op. U vertelde meteen wat u zag en gaf zelfs bepaalde details door. Deze bleken allemaal te kloppen. Zelfs datgene wat u aangaf dat een vrouw een 'stoorzender' is op relationeel gebied. Ik ben ermee aan de slag gegaan om dat weg te werken. Ik bel u weer op wanneer ik er klaar mee ben zodat u weer kunt kijken hoe u de situatie ziet.




Ervaring van De spirituele dame met medium Niamh   Ervaring van De spirituele dame met medium Niamh   Ervaring van De spirituele dame geplaatst op 8 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Beste Nina, mijn credits waren helaas op. Ik zat een beetje over mijn situatie te stressen en belde u op. Ik wil u hartelijk bedanken voor uw tijd.
We hebben heerlijk kunnen lachen om de ' neppe foto met het hondje' . Ik denk dat u het nu wel weet wie ik ben. Tot gauw.




Ervaring van Ruth met medium Nina   Ervaring van Ruth met medium Nina   Ervaring van Ruth geplaatst op 18 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Je bent super scherp, snel en goed invoelend.Zonder info vooraf weet je vrij snel de kern te pakken. Een van de mooiste consulten ooit. De toekomst moet ik afwachten. Je geeft me weer hoop dat het goed komt. Liefs Lila.




Ervaring van Lila met medium Chantal   Ervaring van Lila met medium Chantal   Ervaring van Lila geplaatst op 18 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Wil iedereen een gezond gelukkig 2018 wensen.

Ik bedank iedereen voor al het vertrouwen in my in het verleden.
Dat al jullie dromen en wensen gauw uit mogen komen.

Veel Licht Blessings en warme groeten aan iedereen
Destiny.




Ervaring van Destiny met medium Destiny   Ervaring van Destiny met medium Destiny   Ervaring van Destiny geplaatst op 2 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve Nina, hartelijk dank voor uw tijd en inzichten de afgelopen dagen. Ik heb veel duidelijkheid gekregen mbt mijn situatie. We hebben ook veel met elkaar gelachen. Elke keer weet u mij weer gerust te stellen. Ik hoop gauw te vermelden dat hetgeen u binnen een maand zag gebeuren, ook idd zo is verlopen. Dikke knuffel en tot gauw.




Ervaring van R. met medium Nina   Ervaring van R. met medium Nina   Ervaring van R. geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Liefste Derya, door jou kan ik weer verder in deze donkere dagen. Je hebt een luisterend oor en bent een geweldig medium. Ik ben heel blij dat ik je goede raad heb opgevolgd en het is ondertussen ook echt gebleken dat je de kaarten perfect hebt gelezen. Alles klopt gewoon. Ik ben heel tevreden over u.

Tristan.




Ervaring van Tristan met medium Derya   Ervaring van Tristan met medium Derya   Ervaring van Tristan geplaatst op 21 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumdenhaag.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumdenhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumdenhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumdenhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden