Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumdenhaag.nl


  Mediums in Den Haag geven nu advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Tess
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumdenhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Super gewoon.




Ervaring van Anoniem met medium Tess   Ervaring van Anoniem met medium Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Mijn favoriete medium. Geen gedraai, gezweef, meteen erbovenop.




Ervaring van Anoniem (meisje wiens stem je direct herkent ) met medium Tess   Ervaring van Anoniem (meisje wiens stem je direct herkent ) met medium Tess   Ervaring van Anoniem (meisje wiens stem je direct herkent ) geplaatst op 16 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Hi Tess, ik had je net gesproken over een man. En je vertelde dat hij een gevoels man is en dat er ook gemist is naar mij toe. Sorry dat de verbinding werd verbroken. Maar bedankt voor je inzichten. Ik ben blij met jou inzichten.




Ervaring van Anoniem met medium Tess   Ervaring van Anoniem met medium Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Hali Hallo, Lieve Tess, heerlijk hoe je het verwoorde, bam meteen erbovenop en ook kwa dag, je zei dat ze het zouden doen en overmaken, en ik maar twijfel en twijfelen, tot snel

B je fan.




Ervaring van B met medium Tess   Ervaring van B met medium Tess   Ervaring van B geplaatst op 28 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Ik heb Tess al een paar keer gebeld.
Ze slaat iedere keer in no time de nagel op de kop.
Een echte aanrader.
Dank U , Tess.




Ervaring van Koen met medium Tess   Ervaring van Koen met medium Tess   Ervaring van Koen geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Jij hebt het gewoon echt iedere keer goed. Nu ook weer met bijzonder werk wat ik mag gaan doen. De gesprekken zijn superfijn: geen gezweef of gezwats maar gewoon normaal :). Bedankt Tess. Ik ga knallen.




Ervaring van I met medium Tess   Ervaring van I met medium Tess   Ervaring van I geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Tess is echt een topper. Zijn al paar dingen op korte termijn uitgekomen. Dank je wel.

Veel liefs.




Ervaring van E met medium Tess   Ervaring van E met medium Tess   Ervaring van E geplaatst op 15 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Ik bel Tess al geruime tijd en hoe vaak ik ook bel, ze wijkt niet af van haar eerdere voorspellingen. Ik heb vaak behoefte aan bevestiging of geruststelling en dan bel ik haar.
Vorige week kon ik haar al vertellen dat een voorspelling uit was gekomen (ik heb weer contact met iemand) en vandaag sprak ik haar omdat ik een naar gevoel had over de situatie. Ze weet me dan weer gerust te stellen en dat ik de energie van een ander voel. Verder was ik blij om te vertellen dat er ondertussen nog een aantal andere dingen zijn uitgekomen die ze mij had verteld. Tess is echt een topper.
Bedankt dat je er voor me bent.




Ervaring van EM met medium Tess   Ervaring van EM met medium Tess   Ervaring van EM geplaatst op 29 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Lieve Tess, wat ben jij goed. Een topper op deze lijn. Ik heb je vaker gesproken en altijd komen je voorspellingen uit. Ook kan je situaties heel goed omschrijven. Het is fijn om met je te spreken, Je bent duidelijk en direct in wat je zegt ik heb heel veel aan je adviezen en voel me goed na een gesprek met jou. Ik zou een ieder aanraden een gesprek met je aan te gaan. Je bent keigoed. Down to earth niet zweverig en oprecht.
Veel liefs.




Ervaring van Len met medium Tess   Ervaring van Len met medium Tess   Ervaring van Len geplaatst op 28 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Tess is echt een topper. Ik bel haar soms zo vaak, dat ik me soms schaam als ik weer paniek heb. Ze krijgt me rustig en ze blijft ook bij wat ze ziet doorkrijgt. Ze helpt me echt moeilijke periodes door. Daarnaast is het ook veel lachen met haar.




Ervaring van EM met medium Tess   Ervaring van EM met medium Tess   Ervaring van EM geplaatst op 3 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Zeer tevreden over Tess, hetgeen ze aanvoelde klopte helemaal ze zat er pal op zonder dat ik ook maar 1 woord zei.
Dank je wel lieve Tess.




Ervaring van AJA met medium Tess   Ervaring van AJA met medium Tess   Ervaring van AJA geplaatst op 2 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Lieve Tess, ik wil je bedanken voor je geduld en hulp van de afgelopen tijd van dat ik heb gebeld. Iedere keer vriendelijk en geduldig. Is fijn om met je te praten.




Ervaring van Sel met medium Tess   Ervaring van Sel met medium Tess   Ervaring van Sel geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Hoi Tess,
Bedankt voor je luisterend oor en readings. Door meditatie vind ik meer rust. Je bent SPOT ON met je voorspellingen.
We keep it real.

Grt Lin.




Ervaring van Lin met medium Tess   Ervaring van Lin met medium Tess   Ervaring van Lin geplaatst op 5 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Wat is Tess toch een fijn mens. Ik spreek haar al wat langer en al die tijd weet ze me binnen no time weer in mijn kracht te zetten en geeft ze me de nodige tips en tools mee. Ik ben enorm gegroeid, dit is mede door haar steun. Haar voorspellingen zijn niet alleen raak, ze is ook heerlijk positief. Dank lieve Tess.




Ervaring van Anoniem met medium Tess   Ervaring van Anoniem met medium Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Je hebt me geholpen met goede handvaten waaronder de bucket list. Ik zal het zakje zout dragen en ben benieuwd naar het aanzoek
Dank je wel Tess, je bent een topper.




Ervaring van Ilse met medium Tess   Ervaring van Ilse met medium Tess   Ervaring van Ilse geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Ik heb gister Tess gesproken en ik was sprakeloos van wat ze allemaal zei. Ze wist zelfs de Letters van 2 personen en t klopte allemaal. Heb al meerdere mediums gesproken maar Tess blinkt hier zeker bovenuit. Ik had op mediums nog geen account maar heb speciaal een account aangemaakt om een recensie over deze topper te schrijven :).




Ervaring van wesley met medium Tess   Ervaring van wesley met medium Tess   Ervaring van wesley geplaatst op 15 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Beste Tess, ik bel je nu al een tijdje en steeds met dezelfde vragen. Je bent standvastig in wat je ziet voelt en dat geeft me enorm veel steun en rust. Je loopt een stukje vooruit op mijn levenspad en zonder veel info weet je zo treffend alles te omschrijven. Je bent een topper. Dankjewel.




Ervaring van M E met medium Tess   Ervaring van M E met medium Tess   Ervaring van M E geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Snel en gedetailleerd consult. Ik hang de vlag uit als de stunt gebeurd.
Bedankt Tess.




Ervaring van Gaby met medium Tess   Ervaring van Gaby met medium Tess   Ervaring van Gaby geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Positief dankjewel Tess. Hou jou op de hoogte. Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met medium Tess   Ervaring van Angela met medium Tess   Ervaring van Angela geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Tess is een super dame voelt dingen goed aan. Weet de juiste woorden te gebruiken om het een en ander duidelijk te maken. Bedankt voor je Pep talk en meditatie tips.




Ervaring van L. met medium Tess   Ervaring van L. met medium Tess   Ervaring van L. geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Tess is de beste. Ik kan heel erg met haar lachen, ze voelt heel veel dingen heel juist aan. nu weer eventjes wachten op de laatste voorspelling die ze heeft gedaan, ik houd er zeker vertrouwen in. Ik geloof in jou. Lieve mensen bel Tess op, ze is het zeker de moeite waard. Liefs, Ram.




Ervaring van Ram met medium Tess   Ervaring van Ram met medium Tess   Ervaring van Ram geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Wat is dit een heldere tante zeg. Zo nu en dan bel ik haar even voor een snelle update als ik weer eens ergens tegenaan loop, en binnen no-time lepelt ze alles op van wat er speelt bij jou en degene(n) waar je mee te maken hebt op dat moment. Ook zit ze regelmatig goed in de richting kwa tijdsindicatie terwijl dit heel lastig is te voorspellen, en daar komt bij dat ze je precies kan vertellen wat je te wachten staat de komende maanden, zo verhelderend. Tess is echt een aanrader.




Ervaring van Jettie met medium Tess   Ervaring van Jettie met medium Tess   Ervaring van Jettie geplaatst op 5 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Tess is een heel fijn medium. Alles komt uiteindelijk uit, weer zal ik geduld moeten hebben, en mijn eigen lessen hieruit moeten trekken. Het komt goed, hoe moeizaam het soms verloopt. ik blijf erin geloven. Veel liefs, Runner.




Ervaring van De Runner met medium Tess   Ervaring van De Runner met medium Tess   Ervaring van De Runner geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Super fijn om je gesproken te hebben schat. Je bent echt een kanjer. Ga zo door he lieverd. Dikke knuffel van mij. Xxx San.




Ervaring van San met medium Tess   Ervaring van San met medium Tess   Ervaring van San geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Hi Tess, nu 27 aug 2019. Ik had je 4 maanden geleden voor het eerst gesproken. Je zei over de persoon hij gaat verhuizen binnen 4 maanden. Omdat je al zo positief was over alles wat je vertelde kon ik het eerlijk gezegd allemaal niet geloven en dacht, zal allemaal wel, maar nu twee weken geleden kreeg ik van die persoon te horen dat hij zijn eigen appartement had gekocht en binnenkort gaat verhuizen. Nu hoop ik dat de rest ook allemaal zal uitkomen. En als dat gebeurt dan laat ik hier weer een berichtje achter.
Mvg.




Ervaring van Ayse met medium Tess   Ervaring van Ayse met medium Tess   Ervaring van Ayse geplaatst op 27 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Ongelooflijk hoe to the point jij elk detail kan zien en aanhalen. Jouw readings zijn zo zuiver en helder.




Ervaring van Lydia met medium Tess   Ervaring van Lydia met medium Tess   Ervaring van Lydia geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Lieve Tess. Je was zeer duidelijk en zelf verzekerd. We houden contact. Liefs Anja.




Ervaring van Anja met medium Tess   Ervaring van Anja met medium Tess   Ervaring van Anja geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Tess 1 woord top. Zo veel mediums gesproken, maar zij heeft in alles verheldering gegeven, aanrader.




Ervaring van Sel met medium Tess   Ervaring van Sel met medium Tess   Ervaring van Sel geplaatst op 14 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Tess, super bedankt voor de reading. Ik kreeg de meest on the point reading ever. Duidelijk, helder, niet langdradig, dus snel, en veel info. Ze wist ook mijn situatie te schetsen met mijn ex terwijl we het over een nieuwe love intrest hadden en ik helemaal niet een vraag had gesteld over hem. En zo waren er meer momenten dat ze terugging naar mijn verleden terwijl wij het hadden over het heden in een 7 min gesprek. Dat ik zoiets had van WOW hoe weet ze dat. Zo van destijds zat je in zo'n situatie maar nu zal het zo en zo zijn. En hoe ik me op dat moment voelde. Tess is helemaal TOP. Zal haar zeker nog eens bellen.




Ervaring van Margaretha met medium Tess   Ervaring van Margaretha met medium Tess   Ervaring van Margaretha geplaatst op 30 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Lieve Tess, we hebben elkaar deze week meerdere keren gesproken en altijd sta je me vriendelijk te woord en geef je me tips en tools mee om verder te kunnen. Vandaag hoorde ik dat ik de baan heb gekregen, hier feliciteerde je me afgelopen weekend al mee, haha. Goed gezien. Dank.




Ervaring van D. met medium Tess   Ervaring van D. met medium Tess   Ervaring van D. geplaatst op 24 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Je had diverse zaken voorspeld en het klopte. Dank je wel in ieder geval voor je lieve bemoedigende woorden als ik uit mijn vertrouwen ben wat de liefde en situatie waarin ik zit betreft. Je weet wat en wie ik bedoel, hierin zal ik nog wat geduld moeten hebben en vertrouwen houden. Tot nu heb je altijd gelijk gehad. Ik hoop voor jou dat heel veel mensen jou mogen bellen, want je bent afgezien van een geweldig lieve dame ook nog eens heel erg goed in je paranormale gaves en daarmee je voorspellingen. Dikke kus en knuffel. XXX.




Ervaring van G met medium Tess   Ervaring van G met medium Tess   Ervaring van G geplaatst op 15 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Joehoe TessMania, oh mijn god. Compleet weg geblazen door de mooie voorspellingen. Ik spreek je nu al geruime tijd en veel dingen zijn uitgekomen. Super blij met jou op de lijn. Al je inzichten zijn altijd oprecht en eerlijk, dat maakt je een mooi persoon. Echt een aanrader.
Dank je wel voor alles lieve Tess. X Liefs P.




Ervaring van P met medium Tess   Ervaring van P met medium Tess   Ervaring van P geplaatst op 5 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Lieve Tess. Superbedankt dat je de liefdes hebt ontrafeld voor mij op zondagmiddag. Fijn om met je te praten. Spannend allemaal. Dank en liefs X.




Ervaring van Jac met medium Tess   Ervaring van Jac met medium Tess   Ervaring van Jac geplaatst op 28 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Tess je bent een Topper.

Alles wat je zegt komt uit. Je hebt veel geduld, en blijft constant hetzelfde zeggen. Je gevoel is altijd juist, op welk vlak dan ook.

Het is heel fijn om met je te praten. Thx voor alles.




Ervaring van Anoniem met medium Tess   Ervaring van Anoniem met medium Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Mevrouw tess, super dank voor je advies. Ik heb contact met haar gemaakt. En het was super diep en heel oprecht. Dank je wel voor je moeite en je tijd. Dit is enorm groots voor mij. Dank je wel voor alles. Groetjes gamergirl.




Ervaring van San met medium Tess   Ervaring van San met medium Tess   Ervaring van San geplaatst op 30 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumdenhaag.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumdenhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumdenhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumdenhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden