Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumdenhaag.nl


  Mediums in Den Haag geven nu advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Gunter
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumdenhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Dankjewel dat je altijd tot het uiterste gaat om duidelijkheid te scheppen. Alleen ben ik niet de geduldigste mens, so be patient with me.




Ervaring van Chantal met medium Gunter   Ervaring van Chantal met medium Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  de Gunther is gewoon de BESTE, respect voor jou . hoe je het doet weet ik niet, maar je slaagt er telkens weer in om mij tot het positieve te brengen. ben je eeuwig dankbaar liefste knapste man in heeeeeeeeeeeeel de UNIVERSUM :).




Ervaring van R met medium Gunter   Ervaring van R met medium Gunter   Ervaring van R geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Meer dan 10 sterren waard. Top medium van deze site. Oprecht, integer en puur en zuiver. De beste die ik ken. Medium Gunter is daarom zeker een aanrader en de moeite echt waard om te bellen. Alles komt ook echt uit op zijn tijd. En ik ben dankbaar dat ik u ken. Heeeel veeeel liefs. Knuffels en kusjes van mij en me mama. XXX Liefs San.




Ervaring van San.b met medium Gunter   Ervaring van San.b met medium Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 15 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Hallo Gunter, je vertelde mij je zag en voelde vlinders. Wel die vlinder is gekomen een lang en mooi gesprek gehad. Ik bel je snel gr M Theresa.




Ervaring van moeder theresa met medium Gunter   Ervaring van moeder theresa met medium Gunter   Ervaring van moeder theresa geplaatst op 8 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Dank je Gunter om mij zoveel bevestiging te geven. Ik weet dat het niet aan mij ligt en dat ik mij niet schuldig moet voelen. Ik ga keihard met mezelf aan de slag en weet dat ik zoveel beter verdien. Dank je om zo in mij te geloven. Dikke dikke merci.




Ervaring van Nelle met medium Gunter   Ervaring van Nelle met medium Gunter   Ervaring van Nelle geplaatst op 1 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Hallo Gunter
dank,dank voor al jou bemoedigende woorden, je bent en blijft een bijzonder Medium .en een fijn persoon om mee te praten .




Ervaring van moeder theresa met medium Gunter   Ervaring van moeder theresa met medium Gunter   Ervaring van moeder theresa geplaatst op 1 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunther een ware godsgeschenk, altijd grappig maar kan ook ne keer doodserieus zijn, telkens weer brengt hij mij tot leven als ik het even niet zie zitten, dus Gunther dank u dat jij er bent en dat jij mij door deze situatie heen helpt. Wens jou echt het beste geluk dat een persoon kan vragen want als iemand het verdient ben jij het .




Ervaring van anoniem met medium Gunter   Ervaring van anoniem met medium Gunter   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Mooiste man van het hele wereld, ik viel weg. Wilde net gaan opladen.
Xx.




Ervaring van S met medium Gunter   Ervaring van S met medium Gunter   Ervaring van S geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve Gunter. Dank voor alles. U bent altijd positief ook in mijn moeilijke tijden. Wat u ziet komt ook daadwerkelijk uit. Soms begrijp ik het even niet en dan gebeurd er weer iets waardoor ik denk owjeej, die Gunter heeft weer gelijk gehad. Petje af lieverd. Hoe fijn u alles kan beschrijven en uitlegd. Tot in details. En dank dat u er altijd bent. U verdient meer dan 10 sterren lieverd. Dikke knuffel van ons. Xxx San.




Ervaring van San.b met medium Gunter   Ervaring van San.b met medium Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 24 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunter, mijn steun en toeverlaat haha, nee serieus, duidelijke antwoorden op vragen en altijd met veel feeling voor de situatie.




Ervaring van Chantal met medium Gunter   Ervaring van Chantal met medium Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  beste Gunter
Ik wil je bedanken voor het fijne gesprek, zal blijven vechten, en geloven.
bel je snel weer als ik nieuws heb
vr gr Moeder Theresa.




Ervaring van moeder theresa met medium Gunter   Ervaring van moeder theresa met medium Gunter   Ervaring van moeder theresa geplaatst op 13 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunther. Jouw eerste woorden waren er al meteen op. Je kon de situatie helemaal beschrijven. Je bent een krak in jouw vak. Ik wens jou nog heel veel succes toe. Liefs.




Ervaring van Annce met medium Gunter   Ervaring van Annce met medium Gunter   Ervaring van Annce geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Sorry Sorry Gunter nooit heb ik in de gaten gehad dat ik de sterretjes moest aan klikken ten onrechte kreeg je daar door er maar 3 .

Bij deze de 5 sterren die je echt verdient , meer dan dat verdien je met je mooie gave.

tot snel.




Ervaring van moeder theresa met medium Gunter   Ervaring van moeder theresa met medium Gunter   Ervaring van moeder theresa geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Beste Gunter.

Dank je wel voor het mooie en bijzondere gesprek, je ben een fijn medium en mens om mee te praten. Zo zuiver en oprecht vind je maar weinig, je bent een TOPPER GUNTER.

tot snel.




Ervaring van moeder theresa met medium Gunter   Ervaring van moeder theresa met medium Gunter   Ervaring van moeder theresa geplaatst op 14 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Dag lieve schat. Dank u voor uw consult. Ik zal zeker doen wat u adviseerd. Het gaat nu rustig tussen hun. Ik heb ze gekalmeerd. En voorlopig blijft ze hier. Ze missen elkaar wel want ze is nu ergens anders maar ze is best verdrietig geweest. En hij vind het ergens zielig voor haar. Ik heb het wel voor elkaar dat ze gewoon hier kan komen en niemans is boos meer. Ik ga precies doen wat u zegt. Super dank voor alles. We houden contact ok. Veel liefs San. B.




Ervaring van San. met medium Gunter   Ervaring van San. met medium Gunter   Ervaring van San. geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Bedankt voor de afgelopen tijden. Je zat er altijd Boem. bovenop. Je hebt me geholpen met een dosis humor. Curryworst smaakt beter dan paella gunter. Ook op een huwelijksfeest.




Ervaring van Vrouw met medium Gunter   Ervaring van Vrouw met medium Gunter   Ervaring van Vrouw geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Ik snap volledig wat je me zegt, maar het leven is al zo kort en al dat wachten voelt als verloren tijd aan en dat werkt ongelooflijk frustrerend. Hoop dat je gelijk krijgt en er toch een initiatief komt.




Ervaring van Chantal met medium Gunter   Ervaring van Chantal met medium Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 9 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve Gunther
Bedankt voor u voorspelling .
Ik hoop wat u zij dat het uit komt en dat meen ik diep uit mn hart .
U kwam goed en rustig over met uw antwoorden .
Geeft mij weer een beetje zelf vertrouwen en rust .
Na een behoorlijke onrustige periode in mijn leven
Bel u wel gauw weer bedankt er voor gr Anja .




Ervaring van Anja met medium Gunter   Ervaring van Anja met medium Gunter   Ervaring van Anja geplaatst op 9 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunter bedankt voor alles. Dat de rest mag uit komen van de voorspelling. Je bent een topper.




Ervaring van john met medium Gunter   Ervaring van john met medium Gunter   Ervaring van john geplaatst op 28 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve lieve kanjer van ons. Ik vertrek binnenkort maar u blijft in ons hart. En u bent zeker niet van ons af hoor. Ik wil u namens iedereen bedanken voor alle goeds en alle mooie boodschappen en readings die wij mochten ontvangen. Ook de minder mooie boodschappen konden wij van leren. U bent een hele bijzondere reader met het hart op de juiste plek. Wat heb ik genoten van alle gesprekken maar ook veel geleerd. Blijf altijd wie u bent en verander nooit lieve Gunter. Over 6 weken ben ik er weer dan bel ik u 100% zeker. Dank voor alles. U bent onze kanjer en ik vergeet u nooit. Tot gauw mijn grote lieverd. Hele dikke knuffels en kusjes van ons allemaal. P.s: bent u op zoek naar de perfecte, oprechte en zuivere reader? Meneer Gunter is meer dan 5 sterren, namelijk 10 plus. Haha groetjes San en familie. We love you. Ciao.




Ervaring van San en familie met medium Gunter   Ervaring van San en familie met medium Gunter   Ervaring van San en familie geplaatst op 27 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  hoi gunter had je net aan de lijn en ja hoor je had gelijk. hij antwoorde mij meteen en schreef ik wil je graag, liefs.




Ervaring van loes met medium Gunter   Ervaring van loes met medium Gunter   Ervaring van loes geplaatst op 25 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunther je bent mijn HELD. Dank u dat je me erdoor helpt, je hebt werkelijk een hart van GOUD .




Ervaring van Anoniem met medium Gunter   Ervaring van Anoniem met medium Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Beste Gunter, net je reading doorgenomen. Het heeft me een enorme boost gegeven. Er zijn dingen absoluut herkenbaar tot nu toe. Wat je bedoelde met "link met water", kan ik nog niet plaatsen. Nogmaals bedankt voor de tijd die je hiervoor nam. Groetjes,N.




Ervaring van N. met medium Gunter   Ervaring van N. met medium Gunter   Ervaring van N. geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Hey die Gunter. Bel je regelmatig en je blijft zeggen, hij komt via een omweg. En idd hij komt via een omweg steeds dichterbij. We gaan zelfs een paar dagen naar Spanje om mijn dochter te bezoeken. Bedankt dat je mij altijd door de zware tijden sleept. 5 sterren is te weinig, maar ik kan er helaas niet meer geven.




Ervaring van C met medium Gunter   Ervaring van C met medium Gunter   Ervaring van C geplaatst op 11 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunter geeft zo snel antwoord dat je haast niet kan twijfelen of hij de waarheid spreekt. Want zonder dat ik iets vertelde kan hij de oorzaak van mijn probleem opnoemen. Dus ik hoop dat je voorspelling uit komt.




Ervaring van Sabrina met medium Gunter   Ervaring van Sabrina met medium Gunter   Ervaring van Sabrina geplaatst op 6 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Ergens zou het leuker zijn als Gunther niet altijd gelijk blijkt te hebben. Hij waarschuwde me voor rugklachten en pijn aan de schouders. Nu zit ik voor 9x bij de kine voor een blokkade. Ook andere dingen zijn al uitgekomen. Als je nu nog enkele prettige dingen wil voorspellen. Gunther heeft humor en is openminded. Op basis van je naam en geboortedatum somt hij op wat er speelt, zonder dat je iets moet vragen of vertellen. Voor vragen met een duidelijk antwoord bel ik Gunther.




Ervaring van Roos met medium Gunter   Ervaring van Roos met medium Gunter   Ervaring van Roos geplaatst op 2 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Trouwen ? Amai. Je hebt al zo vaak gelijk gehad
.ik ben heel benieuwd naar deze voorspelling gunter. Dikke knuffel :) .




Ervaring van Iriske met medium Gunter   Ervaring van Iriske met medium Gunter   Ervaring van Iriske geplaatst op 1 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunter, Als zit ik er snel door heen.En geloof ik het niet . U helpt mij .Hoop uit de grond van mijn hart .Dat de voorspelling gaat uit komen.Bedankt voor alles.




Ervaring van john met medium Gunter   Ervaring van john met medium Gunter   Ervaring van john geplaatst op 30 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Wat ben je goed, vooral in de details. Dingen die niemand anders weet maar jij ineens mee komt aanzetten. Soms schrik ik ervan hoe correct het is.




Ervaring van Chantal met medium Gunter   Ervaring van Chantal met medium Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 24 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunter, ik ben nog steeds sprakeloos over wat je mij hebt verteld. Het klopt. Je wist zonder dat ik iets heb verteld over mijn pijnklachten en waar en precies en de oorzaak. Je hebt over mijn grote liefde verteld, over de pijn in zijn linker knie wat ook klopt ongelofelijk. Je bent met recht 1 vd toppers. Ik bel je zeker terug lieverd. Je bent een engel. Dank dank en nog meer dank.




Ervaring van Rita met medium Gunter   Ervaring van Rita met medium Gunter   Ervaring van Rita geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Prachtige mens. Ben sprakeloos van wat hij allemaal zegt en hoe hij mij raakt.




Ervaring van RN met medium Gunter   Ervaring van RN met medium Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Veel sterkte Gunther met dit verlies. Ik ga kaarsje Branden. Je bent een topper.




Ervaring van Kim met medium Gunter   Ervaring van Kim met medium Gunter   Ervaring van Kim geplaatst op 11 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Wauw Gunter ben er nog stil zeg alles wat je zei klopte. Heel erg mooi dankjewel je bent lief. Knuffel en ik spreek je snel weer xxx.




Ervaring van Mandy met medium Gunter   Ervaring van Mandy met medium Gunter   Ervaring van Mandy geplaatst op 4 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunter, dank voor eerlijke en mooie inzichten & raad. Ik zie mij op latere leeftijd spiritueel te werken, nu nog niet. Alvast dank te vragen hierboven mij steun te geven: ik heb het nodig. Ellen.




Ervaring van Ellen met medium Gunter   Ervaring van Ellen met medium Gunter   Ervaring van Ellen geplaatst op 2 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve Gunter, sorry mijn tegoed was op en viel weg. Belde voor mijn zusje maar hadden uiteindelijk weer over mij:) God bless you,u heeft mij altijd beholpen en ik heb het niet over voorspellingen, maar over hoe u met mensen omgaat. Fijne man met het hart op de juiste plaats. Liefs.




Ervaring van Voetbal met medium Gunter   Ervaring van Voetbal met medium Gunter   Ervaring van Voetbal geplaatst op 1 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumdenhaag.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumdenhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumdenhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumdenhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden