Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumdenhaag.nl


  Mediums in Den Haag geven nu advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Aurora
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumdenhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Aurora
  Ervaring met medium Aurora
  Hoi Aurora, je had gelijk dat vandaag niet het moment was om het gesprek aan te gaan met J. Hij bleek super gestresst voor zijn optreden (en wie weet wat nog meer). Geeft me vertrouwen dat de rest van wat je zei ook klopt :).




Ervaring van Eameralda met medium Aurora   Ervaring van Eameralda met medium Aurora   Ervaring van Eameralda geplaatst op 25 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met medium Aurora
  Ervaring met medium Aurora
  Helaas waren mijn credits sneller op dan gedacht, waardoor ik niet alle info heb gekregen over mijn situatie over die fb blokkade, maar verder heb je me goed geholpen. en ik bel je zeker tzt weer terug (of een enailconsult). Dank je wel.




Ervaring van Esmeralda met medium Aurora   Ervaring van Esmeralda met medium Aurora   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met medium Aurora
  Ervaring met medium Aurora
  Hoi aurora . je consulten zijn prima. bel je vanavond op de lijn. tot bels.




Ervaring van Anoniem met medium Aurora   Ervaring van Anoniem met medium Aurora   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met medium Aurora
  Ervaring met medium Aurora
  Je hebt me enorm geholpen. Dank je wel. Dank voor de helderheid die ik zo nodig had te weten. Groet.




Ervaring van Diana met medium Aurora   Ervaring van Diana met medium Aurora   Ervaring van Diana geplaatst op 14 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met medium Aurora
  Ervaring met medium Aurora
  Dank je wel voor je mooie legging.
bel je gauw terug. super.




Ervaring van Wendy met medium Aurora   Ervaring van Wendy met medium Aurora   Ervaring van Wendy geplaatst op 23 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met medium Aurora
  Ervaring met medium Aurora
  Ik heb inmiddels eind oktober zelf contact opgenomen met M. en een kort gesprek gehad, dus ik kan niet meer weten of de voorspelling van het contact vanuit hem voor december dit jaar nog uitkomt, zeg ik heel eerlijk. Wat het contact betreft, laat ik het nu weer even rusten.
Aurora, nu ik u helaas niet meer kan mailen, bel ik u wellicht een keertje komend jaar. U vertelde me dat we dan een andere 'trilling' hebben. Voor nu voor alsnog bedankt, ik koester uw mails en lees ze vaak over. Veel liefs.




Ervaring van Stephanie met medium Aurora   Ervaring van Stephanie met medium Aurora   Ervaring van Stephanie geplaatst op 27 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met medium Aurora
  Ervaring met medium Aurora
  Aurora is geweldig. Zij is de persoon die jou echt vooruit helpt. Haar inzichten zijn heel precies. Ze voelt haarfijn aan wat jij als persoon nodig hebt. Ik ben haar heel erg dankbaar :-).




Ervaring van Laure met medium Aurora   Ervaring van Laure met medium Aurora   Ervaring van Laure geplaatst op 3 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met medium Aurora
  Ervaring met medium Aurora
  Ik heb kortgeleden Aurora voor het eerst geraadpleegd via e-mail. Ik heb haar een foto gestuurd van iemand waar ik een vraag over had, en eigenlijk maar 1 vraag aan haar gesteld daarbij. maar kreeg vervolgens een complete uitzetting over hem, over wat voor persoon hij is, hoe het nu met hem gaat, waar hij mee worstelt en de kernpunten van zijn 'zijn', die voor mij heel erg herkenbaar zijn. Ook over mij heeft ze wat kunnen vertellen, terwijl ik niet eens op de foto stond.

Ik moet zeggen, meerdere paragnosten hebben zeer accurate informatie gegeven over dezelfde persoon waar ik een vraag over had (sommigen ook niet, konden mij alleen maar generieke dingen zeggen die in principe op iedereen wel toepasbaar kunnen zijn), maar op de een of andere manier lijkt de informatie van Aurora ten eerste het meest uitgebreid, en ten tweede het meest precies. Waardoor zij heel erg betrouwbaar op mij overkomt. Ik weet uiteraard ook van haar nog niet of de voorspellingen uit gaan komen, dat zal de tijd uit moeten wijzen. Ik ga het ZEKER bij de getuigenissen plaatsen, mocht het zo zijn. De tijd die zij voorspelt, reikt nog tot december. Ik hoop heel erg dat het klopt, maar mocht het later uitkomen dan dat, dan laat ik het uiteraard ook weten.

Hoe dan ook ben ik erg dankbaar dat ik iemand kan raadplegen die zo'n bijzondere gave heeft, want daar kunnen we in ieder geval niet over twisten. Zij heeft nooit zomaar kunnen weten wat zij mij heeft verteld, op basis van de luttele (laten we maar gewoon zeggen: geen) info die ik gegeven heb, en daar wil ik haar sowieso heel erg voor bedanken. Wat mooi en enorm bijzonder dat dit bestaat. Ik heb altijd geloofd dat er meer is tussen hemel en aarde, en dit was voor mij ook een manier om naar bevestiging daarvan te zoeken. Die heb ik nu gevonden.

Heel erg veel liefs van mij,.




Ervaring van Stephanie met medium Aurora   Ervaring van Stephanie met medium Aurora   Ervaring van Stephanie geplaatst op 22 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumdenhaag.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumdenhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumdenhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumdenhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden